Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Onze visie

Onze visie

Inmiddels hebben meer dan 5.000 particuliere relaties en ruim 500 MKB-bedrijven de weg naar ons kantoor gevonden. Gedreven door een persoonlijke benadering met een visionaire blik op de toekomst staan wij dagelijks naast onze gewaardeerde relaties om hun te begeleiden in een breed scala van financiële- en verzekeringsvraagstukken. Geen wollige taal en loze beloftes maar recht voor zijn raap.

Banken en verzekeraars voldoen al jaren niet aan het verwachtingspatroon van de consument. Deze organisaties zijn de laatste decennia marketing gedreven en houden steeds minder rekening met u als cliënt. Talloze financiële producten hebben het levenslicht gezien en vervolgens tot niets geleid. De woekerpolis is wat dat betreft het meest bekende voorbeeld. Met als gevolg vele teleurgestelde consumenten.

Profin is één van de eerste organisaties die zich ingezet heeft voor transparante financiële produkten en voeren al jaren discussie met diverse verzekeraars om tot meer openheid richting consument te komen. Zo langzamerhand begint het licht te dagen, maar we hebben nog een lange weg te gaan.

Persoonlijke en open benadering is bij Profin wel vanzelfsprekend. Wij dagen u graag uit om het zelf te ervaren!

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

-
Disclaimer Cookies