Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Onze visie

Onze visie

Gedreven door een persoonlijke benadering én met een visionaire blik op de toekomst! Zo staan wij dagelijks naast onze cliënten om hen te begeleiden in een breed scala aan financiële en verzekeringsvraagstukken. Geen wollige taal en loze beloftes maar recht voor zijn raap!

Vanaf de oprichting van Profin in 1988 hebben wij het opbouwen van hechte relaties met al onze particuliere en zakelijke cliënten hoog in het vaandel staan. Hierbij voert een standvastig advies de boventoon. Wij varen een geheel onafhankelijke eigen koers en laten ons niet verleiden door de financiële markt.

Profin zet zich in voor transparante financiële producten. Wij voeren al jarenlang gesprekken met diverse verzekeraars om tot meer openheid richting de consument te komen. Zo zorgen wij ervoor dat u als cliënt precies weet waar u aan toe bent en geen producten koopt waar u achteraf gezien niets aan heeft.

De wereld om ons heen verandert snel, zo ook de wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat alle mensen binnen onze organisatie blijvend beschikken over alle relevante en noodzakelijke kennis, diploma’s en vergunningen. Hierdoor heeft u als consument en onderneming altijd de zekerheid van een zuiver advies.

Profin staat voor een persoonlijke en open benadering. Dit hebben inmiddels al meer dan 5.000 particuliere relaties en ruim 500 MKB-bedrijven ondervonden. Wij nodigen u graag uit om het zelf te ervaren!

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

  • Theater voor het leven in het DeLaMar
Persbericht 19 januari 2018

Op maandagavond 12 februari 2018 leveren het Concertgebouw Kamerorkest en bekende artiesten als Dominic Seldis, Lisanne Spaander, Marc de Hond, Menno de Bree en Michiel Borstlap een bijzondere bijdrage aan de bestrijding van kanker. Zij treden tijdens een groots benefiet concert belangeloos op voor Theater for Life. Theater for Life is een initiatief van Barcode for Life en de opbrengst gaat dan ook voor de volle 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment. 

Een adembenemende show over menselijke veerkracht
Familie, partner, vriend(in), collega. Kanker is geen onbekende. Een persoonlijke behandeling kan het verschil maken. Daar zetten de mensen achter Theater for Life zich voor in. Het Amsterdamse DeLaMar theater heeft speciaal voor Theater for Life de Wim Sonneveld zaal beschikbaar gesteld. Bezoekers kunnen genieten van een bijzondere line-up van artiesten, met zeer persoonlijke verhalen. Zoals Lisanne Spaander, die doorbrak bij het grote publiek met de emotionele single ‘Vechtersbaas’. Op 12 februari neemt zij het publiek mee in haar strijd tegen kanker en ondersteunt ze haar verhaal met prachtige nummers van haar nieuwe album ‘Mijn Strijd’. Marc de Hond legt, in een stuk van zijn inspirerende show ‘Scherven brengen geluk’, uit hoe hij gelukkig is geworden dankzij zijn dwarslaesie. Pianist en componist Michiel Borstlap raakt het publiek door de adembenemende klanken van zijn nieuwe solo-album: Velvet. Het Concertgebouw Kamerorkest met contrabassist (en Maestro-jurylid) Dominic Seldis, brengt een warme mix van romantische stukken. Een adembenemende show die verbindt en versteld doet staan van de menselijke veerkracht.

Baanbrekend DNA onderzoek
De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment, een samenwerkingsverband van Nederlandse ziekenhuizen die baanbrekend onderzoek doen naar de behandeling van kanker op maat, op basis van het DNA profiel van de tumor. Steeds meer patiënten ervaren hierdoor minder bijwerkingen omdat ze een behandeling krijgen die beter aansluit bij hun ‘afwijking in het DNA’. Ook wordt steeds duidelijker dat medicijnen voor de ene kankersoort wellicht ook werken voor de andere en zo kunnen er enorme stappen worden gemaakt in de behandeling van kanker.

Tickets variëren van €49,50 tot €79. Dit is inclusief koffie of thee, een kleine versnapering bij ontvangst en uitgebreide hapjes plus drankje tijdens de pauze én de naborrel. Allemaal mogelijk gemaakt door de sponsoren. Kaarten zijn te koop via www.theaterforlife.nl.
-
Disclaimer Cookies