Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Onze visie

Onze visie

Gedreven door een persoonlijke benadering én met een visionaire blik op de toekomst! Zo staan wij dagelijks naast onze cliënten om hen te begeleiden in een breed scala aan financiële en verzekeringsvraagstukken. Geen wollige taal en loze beloftes maar recht voor zijn raap!

Vanaf de oprichting van Profin in 1988 hebben wij het opbouwen van hechte relaties met al onze particuliere en zakelijke cliënten hoog in het vaandel staan. Hierbij voert een standvastig advies de boventoon. Wij varen een geheel onafhankelijke eigen koers en laten ons niet verleiden door de financiële markt.

Profin zet zich in voor transparante financiële producten. Wij voeren al jarenlang gesprekken met diverse verzekeraars om tot meer openheid richting de consument te komen. Zo zorgen wij ervoor dat u als cliënt precies weet waar u aan toe bent en geen producten koopt waar u achteraf gezien niets aan heeft.

De wereld om ons heen verandert snel, zo ook de wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat alle mensen binnen onze organisatie blijvend beschikken over alle relevante en noodzakelijke kennis, diploma’s en vergunningen. Hierdoor heeft u als consument en onderneming altijd de zekerheid van een zuiver advies.

Profin staat voor een persoonlijke en open benadering. Dit hebben inmiddels al meer dan 5.000 particuliere relaties en ruim 500 MKB-bedrijven ondervonden. Wij nodigen u graag uit om het zelf te ervaren!

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

-
Disclaimer Cookies