Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Pensioenen

Pensioenen

Bijna alle werknemers in Nederland bouwen pensioen op. Maar het aantal dat ook precies weet hoe hoog het netto pensioen is, is schrikbarend laag.

Vragen over het pensioen? Beantwoord ze op tijd!

Hoewel een goede pensioenregeling gezien wordt als de belangrijkste aanvullende arbeidsvoorwaarde, verdiept lang niet iedereen zich in de opbouw ervan. Wat betaal ik en wat ontvang ik uiteindelijk netto per maand; belangrijke vragen waar maar weinig mensen het antwoord op weten. Bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, zijn velen onaangenaam verrast. En op dat moment is er niet veel meer aan te doen.

Verandering van baan?

Juist bij een verandering van baan wordt er te weinig aandacht aan het pensioen besteed. En dat kan nadelig voor u zijn. Informeer daarom vooraf naar de pensioenregeling van uw nieuwe werkgever. Al van baan veranderd? Vergeet uw wettelijk recht op waardeoverdracht niet.

Hoe staat uw pensioen er straks voor? En dat van uw partner?

Het is belangrijk dat u weet hoe uw pensioen ervoor staat. Wat uw inkomen wordt en wat er geregeld is voor uw partner en eventueel kinderen, ook na uw overlijden. Is uw pensioeninkomen op peil, dan geeft dat een gerust gevoel. Is dat niet het geval, dan kunt u er nog iets aan doen. Wij brengen uw pensioensituatie in kaart. We berekenen voor u op welk inkomen u afstevent en geven u een deskundig en vrijblijvend advies over hoe u uw pensioen kunt verbeteren. Wij werken daarbij op declaratiebasis. De kosten zijn helder en worden vooraf bij u bekend gemaakt. Bekijk ons dienstverleningsdocument.

Wij nodigen u graag uit voor een verhelderend pensioengesprek.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

  • Theater voor het leven in het DeLaMar
Persbericht 19 januari 2018

Op maandagavond 12 februari 2018 leveren het Concertgebouw Kamerorkest en bekende artiesten als Dominic Seldis, Lisanne Spaander, Marc de Hond, Menno de Bree en Michiel Borstlap een bijzondere bijdrage aan de bestrijding van kanker. Zij treden tijdens een groots benefiet concert belangeloos op voor Theater for Life. Theater for Life is een initiatief van Barcode for Life en de opbrengst gaat dan ook voor de volle 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment. 

Een adembenemende show over menselijke veerkracht
Familie, partner, vriend(in), collega. Kanker is geen onbekende. Een persoonlijke behandeling kan het verschil maken. Daar zetten de mensen achter Theater for Life zich voor in. Het Amsterdamse DeLaMar theater heeft speciaal voor Theater for Life de Wim Sonneveld zaal beschikbaar gesteld. Bezoekers kunnen genieten van een bijzondere line-up van artiesten, met zeer persoonlijke verhalen. Zoals Lisanne Spaander, die doorbrak bij het grote publiek met de emotionele single ‘Vechtersbaas’. Op 12 februari neemt zij het publiek mee in haar strijd tegen kanker en ondersteunt ze haar verhaal met prachtige nummers van haar nieuwe album ‘Mijn Strijd’. Marc de Hond legt, in een stuk van zijn inspirerende show ‘Scherven brengen geluk’, uit hoe hij gelukkig is geworden dankzij zijn dwarslaesie. Pianist en componist Michiel Borstlap raakt het publiek door de adembenemende klanken van zijn nieuwe solo-album: Velvet. Het Concertgebouw Kamerorkest met contrabassist (en Maestro-jurylid) Dominic Seldis, brengt een warme mix van romantische stukken. Een adembenemende show die verbindt en versteld doet staan van de menselijke veerkracht.

Baanbrekend DNA onderzoek
De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment, een samenwerkingsverband van Nederlandse ziekenhuizen die baanbrekend onderzoek doen naar de behandeling van kanker op maat, op basis van het DNA profiel van de tumor. Steeds meer patiënten ervaren hierdoor minder bijwerkingen omdat ze een behandeling krijgen die beter aansluit bij hun ‘afwijking in het DNA’. Ook wordt steeds duidelijker dat medicijnen voor de ene kankersoort wellicht ook werken voor de andere en zo kunnen er enorme stappen worden gemaakt in de behandeling van kanker.

Tickets variëren van €49,50 tot €79. Dit is inclusief koffie of thee, een kleine versnapering bij ontvangst en uitgebreide hapjes plus drankje tijdens de pauze én de naborrel. Allemaal mogelijk gemaakt door de sponsoren. Kaarten zijn te koop via www.theaterforlife.nl.
-
Disclaimer Cookies