Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Pensioenen

Pensioenen

Bijna alle werknemers in Nederland bouwen pensioen op. Maar het aantal dat ook precies weet hoe hoog het netto pensioen is, is schrikbarend laag.

Vragen over het pensioen? Beantwoord ze op tijd!

Hoewel een goede pensioenregeling gezien wordt als de belangrijkste aanvullende arbeidsvoorwaarde, verdiept lang niet iedereen zich in de opbouw ervan. Wat betaal ik en wat ontvang ik uiteindelijk netto per maand; belangrijke vragen waar maar weinig mensen het antwoord op weten. Bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, zijn velen onaangenaam verrast. En op dat moment is er niet veel meer aan te doen.

Verandering van baan?

Juist bij een verandering van baan wordt er te weinig aandacht aan het pensioen besteed. En dat kan nadelig voor u zijn. Informeer daarom vooraf naar de pensioenregeling van uw nieuwe werkgever. Al van baan veranderd? Vergeet uw wettelijk recht op waardeoverdracht niet.

Hoe staat uw pensioen er straks voor? En dat van uw partner?

Het is belangrijk dat u weet hoe uw pensioen ervoor staat. Wat uw inkomen wordt en wat er geregeld is voor uw partner en eventueel kinderen, ook na uw overlijden. Is uw pensioeninkomen op peil, dan geeft dat een gerust gevoel. Is dat niet het geval, dan kunt u er nog iets aan doen. Wij brengen uw pensioensituatie in kaart. We berekenen voor u op welk inkomen u afstevent en geven u een deskundig en vrijblijvend advies over hoe u uw pensioen kunt verbeteren. Wij werken daarbij op declaratiebasis. De kosten zijn helder en worden vooraf bij u bekend gemaakt. Bekijk ons dienstverleningsdocument.

Wij nodigen u graag uit voor een verhelderend pensioengesprek.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

-
Disclaimer Cookies