Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg
Profin Klassiekerpolis

Profin Klassiekerpolis

Onze (hoofd)sponsoring van de Internationale Tulpenrallye 2015 en betrokkenheid bij nog andere befaamde klassiekerevenementen heeft geleid tot de nieuwe, zeer attractieve Profin Klassiekerpolis. Hierbij is een zeer concurrerende premie gekoppeld aan uitstekende voorwaarden en dekking, óók als er deelgenomen wordt aan klassiekerevenementen. Belangrijk is daarbij tevens dat u nergens lid van hoeft te zijn om de polis af te kunnen sluiten, dat niet geëist wordt dat er ook een auto voor dagelijks gebruik is en… dat het afsluiten van een Profin Klassiekerpolis recht geeft op kortingen op enkele andere Profin-verzekeringen. Zo kan er extra worden bespaard!

De Profin Klassiekerpolis is ontwikkeld in samenwerking met Marsh, wereldwijd leidend verzekeringsmakelaar en risicoadviseur, en met de Nederlandsche Historische Rally Federatie (NHRF). De verzekeraar is Allianz.

Er zijn twee basisdekkingen voor auto’s vanaf 25 jaar (WA en WA Casco, naar wens verder uit te breiden), met een WA-premie bij 5.000 km/jr vanaf slechts EUR. 45,-. Voor het afsluiten van een WA plus Casco-verzekering (all risks) is een taxatierapport van maximaal 3 jaar oud benodigd. Bij een taxatiewaarde boven EUR. 35.000,- bedraagt de premie voor het cascogedeelte dan slechts 1,00% over de getaxeerde waarde. Dit houdt in dat volledige dekking van een auto van EUR. 50.000,- slechts EUR. 545,- aan premie kost.

De auto dient wel te zijn voorzien van een SCM Klasse 3 alarm, dat overigens inmiddels op steeds meer waardevolle klassiekers wordt ingebouwd. Is dit technisch niet mogelijk, bijvoorbeeld bij een oudere open auto met weinig elektrische voorzieningen, dan geldt een eigen risico vanaf EUR. 450,- per gebeurtenis. De genoemde premiebedragen zijn exclusief 21% assurantiebelasting en poliskosten. Vraag ons gerust om een offerte voor uw klassieke auto; wij zullen u ook hiermee graag positief verrassen.

Voor meer informatie bel 033-2475045 of stuur een email naar assurantien@profin.nl.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

-
Disclaimer Cookies