Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg
Profin Klassiekerpolis

Profin Klassiekerpolis

Onze (hoofd)sponsoring van de Internationale Tulpenrallye 2015 en betrokkenheid bij nog andere befaamde klassiekerevenementen heeft geleid tot de nieuwe, zeer attractieve Profin Klassiekerpolis. Hierbij is een zeer concurrerende premie gekoppeld aan uitstekende voorwaarden en dekking, óók als er deelgenomen wordt aan klassiekerevenementen. Belangrijk is daarbij tevens dat u nergens lid van hoeft te zijn om de polis af te kunnen sluiten, dat niet geëist wordt dat er ook een auto voor dagelijks gebruik is en… dat het afsluiten van een Profin Klassiekerpolis recht geeft op kortingen op enkele andere Profin-verzekeringen. Zo kan er extra worden bespaard!

De Profin Klassiekerpolis is ontwikkeld in samenwerking met Marsh, wereldwijd leidend verzekeringsmakelaar en risicoadviseur, en met de Nederlandsche Historische Rally Federatie (NHRF). De verzekeraar is Allianz.

Er zijn twee basisdekkingen voor auto’s vanaf 25 jaar (WA en WA Casco, naar wens verder uit te breiden), met een WA-premie bij 5.000 km/jr vanaf slechts EUR. 45,-. Voor het afsluiten van een WA plus Casco-verzekering (all risks) is een taxatierapport van maximaal 3 jaar oud benodigd. Bij een taxatiewaarde boven EUR. 35.000,- bedraagt de premie voor het cascogedeelte dan slechts 1,00% over de getaxeerde waarde. Dit houdt in dat volledige dekking van een auto van EUR. 50.000,- slechts EUR. 545,- aan premie kost.

De auto dient wel te zijn voorzien van een SCM Klasse 3 alarm, dat overigens inmiddels op steeds meer waardevolle klassiekers wordt ingebouwd. Is dit technisch niet mogelijk, bijvoorbeeld bij een oudere open auto met weinig elektrische voorzieningen, dan geldt een eigen risico vanaf EUR. 450,- per gebeurtenis. De genoemde premiebedragen zijn exclusief 21% assurantiebelasting en poliskosten. Vraag ons gerust om een offerte voor uw klassieke auto; wij zullen u ook hiermee graag positief verrassen.

Voor meer informatie bel 033-2475045 of stuur een email naar assurantien@profin.nl.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

  • Theater voor het leven in het DeLaMar
Persbericht 19 januari 2018

Op maandagavond 12 februari 2018 leveren het Concertgebouw Kamerorkest en bekende artiesten als Dominic Seldis, Lisanne Spaander, Marc de Hond, Menno de Bree en Michiel Borstlap een bijzondere bijdrage aan de bestrijding van kanker. Zij treden tijdens een groots benefiet concert belangeloos op voor Theater for Life. Theater for Life is een initiatief van Barcode for Life en de opbrengst gaat dan ook voor de volle 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment. 

Een adembenemende show over menselijke veerkracht
Familie, partner, vriend(in), collega. Kanker is geen onbekende. Een persoonlijke behandeling kan het verschil maken. Daar zetten de mensen achter Theater for Life zich voor in. Het Amsterdamse DeLaMar theater heeft speciaal voor Theater for Life de Wim Sonneveld zaal beschikbaar gesteld. Bezoekers kunnen genieten van een bijzondere line-up van artiesten, met zeer persoonlijke verhalen. Zoals Lisanne Spaander, die doorbrak bij het grote publiek met de emotionele single ‘Vechtersbaas’. Op 12 februari neemt zij het publiek mee in haar strijd tegen kanker en ondersteunt ze haar verhaal met prachtige nummers van haar nieuwe album ‘Mijn Strijd’. Marc de Hond legt, in een stuk van zijn inspirerende show ‘Scherven brengen geluk’, uit hoe hij gelukkig is geworden dankzij zijn dwarslaesie. Pianist en componist Michiel Borstlap raakt het publiek door de adembenemende klanken van zijn nieuwe solo-album: Velvet. Het Concertgebouw Kamerorkest met contrabassist (en Maestro-jurylid) Dominic Seldis, brengt een warme mix van romantische stukken. Een adembenemende show die verbindt en versteld doet staan van de menselijke veerkracht.

Baanbrekend DNA onderzoek
De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment, een samenwerkingsverband van Nederlandse ziekenhuizen die baanbrekend onderzoek doen naar de behandeling van kanker op maat, op basis van het DNA profiel van de tumor. Steeds meer patiënten ervaren hierdoor minder bijwerkingen omdat ze een behandeling krijgen die beter aansluit bij hun ‘afwijking in het DNA’. Ook wordt steeds duidelijker dat medicijnen voor de ene kankersoort wellicht ook werken voor de andere en zo kunnen er enorme stappen worden gemaakt in de behandeling van kanker.

Tickets variëren van €49,50 tot €79. Dit is inclusief koffie of thee, een kleine versnapering bij ontvangst en uitgebreide hapjes plus drankje tijdens de pauze én de naborrel. Allemaal mogelijk gemaakt door de sponsoren. Kaarten zijn te koop via www.theaterforlife.nl.
-
Disclaimer Cookies