Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg
Nieuw: wonen in het Wooncollege in Amersfoort

Nieuw: wonen in het Wooncollege in Amersfoort

Consumenten die precies weten wat ze willen: dat is waar het Wooncollege in Amersfoort zich op richt! In de voormalige Prinses Irene School aan de Kapelweg in Amersfoort zijn de huidige muren de enige opgelegde kaders voor het realiseren van een geslaagde woning. Denk op 28 maart aanstaande mee!

Consumenten willen steeds meer invloed uitoefenen op hun toekomstige woning, Wooncollege geeft daar antwoord op. Binnen dit unieke project kunnen consumenten namelijk meedenken over de verschillende woningen en hoe deze eruit komen te zien. Bijzonder is dat de karakteristieke stijlelementen van de school behouden blijven, zoals de trappenhal en de imposante glas-in-loodramen.

Geïnteresseerden kunnen nog meedenken over de indeling, grootte en het aantal woningen (eengezinswoningen, appartementen en maisonnettes). Binnenkort wordt een meedenksessie georganiseerd om samen met geïnteresseerden de plannen te bespreken en waar zij kunnen meedenken over de woonproducten. Omdat het belangrijk is om ook de buurtbewoners te informeren en te betrekken, wordt tevens een buurtinformatiebijeenkomst georganiseerd om de plannen te presenteren. Interesse? Aanmelden kan hier.

De ontwikkeling wordt gerealiseerd door Profund Ontwikkeling BV die samen met lokale partners dit kenmerkende gebouw een nieuwe toekomst gaan geven.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

  • Theater voor het leven in het DeLaMar
Persbericht 19 januari 2018

Op maandagavond 12 februari 2018 leveren het Concertgebouw Kamerorkest en bekende artiesten als Dominic Seldis, Lisanne Spaander, Marc de Hond, Menno de Bree en Michiel Borstlap een bijzondere bijdrage aan de bestrijding van kanker. Zij treden tijdens een groots benefiet concert belangeloos op voor Theater for Life. Theater for Life is een initiatief van Barcode for Life en de opbrengst gaat dan ook voor de volle 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment. 

Een adembenemende show over menselijke veerkracht
Familie, partner, vriend(in), collega. Kanker is geen onbekende. Een persoonlijke behandeling kan het verschil maken. Daar zetten de mensen achter Theater for Life zich voor in. Het Amsterdamse DeLaMar theater heeft speciaal voor Theater for Life de Wim Sonneveld zaal beschikbaar gesteld. Bezoekers kunnen genieten van een bijzondere line-up van artiesten, met zeer persoonlijke verhalen. Zoals Lisanne Spaander, die doorbrak bij het grote publiek met de emotionele single ‘Vechtersbaas’. Op 12 februari neemt zij het publiek mee in haar strijd tegen kanker en ondersteunt ze haar verhaal met prachtige nummers van haar nieuwe album ‘Mijn Strijd’. Marc de Hond legt, in een stuk van zijn inspirerende show ‘Scherven brengen geluk’, uit hoe hij gelukkig is geworden dankzij zijn dwarslaesie. Pianist en componist Michiel Borstlap raakt het publiek door de adembenemende klanken van zijn nieuwe solo-album: Velvet. Het Concertgebouw Kamerorkest met contrabassist (en Maestro-jurylid) Dominic Seldis, brengt een warme mix van romantische stukken. Een adembenemende show die verbindt en versteld doet staan van de menselijke veerkracht.

Baanbrekend DNA onderzoek
De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment, een samenwerkingsverband van Nederlandse ziekenhuizen die baanbrekend onderzoek doen naar de behandeling van kanker op maat, op basis van het DNA profiel van de tumor. Steeds meer patiënten ervaren hierdoor minder bijwerkingen omdat ze een behandeling krijgen die beter aansluit bij hun ‘afwijking in het DNA’. Ook wordt steeds duidelijker dat medicijnen voor de ene kankersoort wellicht ook werken voor de andere en zo kunnen er enorme stappen worden gemaakt in de behandeling van kanker.

Tickets variëren van €49,50 tot €79. Dit is inclusief koffie of thee, een kleine versnapering bij ontvangst en uitgebreide hapjes plus drankje tijdens de pauze én de naborrel. Allemaal mogelijk gemaakt door de sponsoren. Kaarten zijn te koop via www.theaterforlife.nl.
-
Disclaimer Cookies