Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg
Nieuw: wonen in het Wooncollege in Amersfoort

Nieuw: wonen in het Wooncollege in Amersfoort

Consumenten die precies weten wat ze willen: dat is waar het Wooncollege in Amersfoort zich op richt! In de voormalige Prinses Irene School aan de Kapelweg in Amersfoort zijn de huidige muren de enige opgelegde kaders voor het realiseren van een geslaagde woning. Denk op 28 maart aanstaande mee!

Consumenten willen steeds meer invloed uitoefenen op hun toekomstige woning, Wooncollege geeft daar antwoord op. Binnen dit unieke project kunnen consumenten namelijk meedenken over de verschillende woningen en hoe deze eruit komen te zien. Bijzonder is dat de karakteristieke stijlelementen van de school behouden blijven, zoals de trappenhal en de imposante glas-in-loodramen.

Geïnteresseerden kunnen nog meedenken over de indeling, grootte en het aantal woningen (eengezinswoningen, appartementen en maisonnettes). Binnenkort wordt een meedenksessie georganiseerd om samen met geïnteresseerden de plannen te bespreken en waar zij kunnen meedenken over de woonproducten. Omdat het belangrijk is om ook de buurtbewoners te informeren en te betrekken, wordt tevens een buurtinformatiebijeenkomst georganiseerd om de plannen te presenteren. Interesse? Aanmelden kan hier.

De ontwikkeling wordt gerealiseerd door Profund Ontwikkeling BV die samen met lokale partners dit kenmerkende gebouw een nieuwe toekomst gaan geven.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

-
Disclaimer Cookies