Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg
Hypotheekrente historisch laag! En nu?

Hypotheekrente historisch laag! En nu?

De hypotheekrente staat op een historisch dieptepunt. Veel mensen die jaren geleden hun hypotheekrente voor langere tijd vast hebben gezet, zouden graag profiteren van de huidige lage rentestand. Maar hoe regel je dat?

Om te kunnen profiteren van de lage rentestand moet je het contract met je hypotheekbank wijzigen of beëindigen. Als de rentevastperiode nog niet is verstreken kun je het contract alleen maar wijzigen of beëindigen als je de hypotheekbank een boeterente betaalt.

De boeterente kun je in één keer betalen of 'uitsmeren' over de nieuwe rentevastperiode. Dit wordt rentemiddeling genoemd. Tot 7 december 2015 had het in één keer betalen van de boeterente een voordeel omdat de rente fiscaal aftrekbaar was bij de aangifte inkomstenbelasting. Vanaf 7 december 2015 geldt dit nu ook voor de rentemiddeling zo heeft Staatssecretaris Wiebes van Financiën bepaald.

Maar wat is nu verstandig in uw situatie? De huidige rente blijven betalen, in één keer boeterente betalen of rente middelen? De hypotheekspecialisten van Profin kunnen het eenvoudig voor u uitrekenen en aangeven welke mogelijkheid het beste bij u past!

Neem contact op met Folkert Fennema of René Kole op 033-2475045, zij helpen u graag verder.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

  • Theater voor het leven in het DeLaMar
Persbericht 19 januari 2018

Op maandagavond 12 februari 2018 leveren het Concertgebouw Kamerorkest en bekende artiesten als Dominic Seldis, Lisanne Spaander, Marc de Hond, Menno de Bree en Michiel Borstlap een bijzondere bijdrage aan de bestrijding van kanker. Zij treden tijdens een groots benefiet concert belangeloos op voor Theater for Life. Theater for Life is een initiatief van Barcode for Life en de opbrengst gaat dan ook voor de volle 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment. 

Een adembenemende show over menselijke veerkracht
Familie, partner, vriend(in), collega. Kanker is geen onbekende. Een persoonlijke behandeling kan het verschil maken. Daar zetten de mensen achter Theater for Life zich voor in. Het Amsterdamse DeLaMar theater heeft speciaal voor Theater for Life de Wim Sonneveld zaal beschikbaar gesteld. Bezoekers kunnen genieten van een bijzondere line-up van artiesten, met zeer persoonlijke verhalen. Zoals Lisanne Spaander, die doorbrak bij het grote publiek met de emotionele single ‘Vechtersbaas’. Op 12 februari neemt zij het publiek mee in haar strijd tegen kanker en ondersteunt ze haar verhaal met prachtige nummers van haar nieuwe album ‘Mijn Strijd’. Marc de Hond legt, in een stuk van zijn inspirerende show ‘Scherven brengen geluk’, uit hoe hij gelukkig is geworden dankzij zijn dwarslaesie. Pianist en componist Michiel Borstlap raakt het publiek door de adembenemende klanken van zijn nieuwe solo-album: Velvet. Het Concertgebouw Kamerorkest met contrabassist (en Maestro-jurylid) Dominic Seldis, brengt een warme mix van romantische stukken. Een adembenemende show die verbindt en versteld doet staan van de menselijke veerkracht.

Baanbrekend DNA onderzoek
De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment, een samenwerkingsverband van Nederlandse ziekenhuizen die baanbrekend onderzoek doen naar de behandeling van kanker op maat, op basis van het DNA profiel van de tumor. Steeds meer patiënten ervaren hierdoor minder bijwerkingen omdat ze een behandeling krijgen die beter aansluit bij hun ‘afwijking in het DNA’. Ook wordt steeds duidelijker dat medicijnen voor de ene kankersoort wellicht ook werken voor de andere en zo kunnen er enorme stappen worden gemaakt in de behandeling van kanker.

Tickets variëren van €49,50 tot €79. Dit is inclusief koffie of thee, een kleine versnapering bij ontvangst en uitgebreide hapjes plus drankje tijdens de pauze én de naborrel. Allemaal mogelijk gemaakt door de sponsoren. Kaarten zijn te koop via www.theaterforlife.nl.
-
Disclaimer Cookies