Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg
Cyberrisico's verzekeren

Cyberrisico's verzekeren

Bedrijven zonder computers, internet en elektronisch opgeslagen informatie is tegenwoordig niet meer voor te stellen. De afhankelijkheid van internet is enorm. De kans dat hackers of virussen kostbare informatie beschadigen neemt toe. En hoe goed uw preventieve maatregelen ook zijn, een 100% beveiliging is niet mogelijk. Dat cyberrisico’s eenvoudig te verzekeren zijn, is nog niet algemeen bekend.

Een traditionele computer- of electronicaverzekering biedt dekking voor materiële schade aan de computerapparatuur, zoals diefstal of brand. Na een cyber crime is er meestal geen materiële schade, terwijl er toch gegevens verdwenen of beschadigd zijn. Dit soort schade is verzekerbaar met een Cyber-risk-verzekering.

Een Cyber-risk-verzekering biedt dekking voor verlies en/of verminking van elektronisch opgeslagen informatie, maar kan uitgebreid worden met aanvullende dekkingen die u bescherming bieden tegen schade door bijvoorbeeld computerfraude, het niet bereikbaar zijn van uw website (denial of service) en zelfs bedrijfsschade als gevolg van cyberrisico's.

Het inschatten van het risico, de mogelijke financiële gevolgen en het leveren van een offerte op maat is specialistenwerk. Profin levert dit maatwerk graag voor u.

Bel ons voor het maken van een afspraak.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

-
Disclaimer Cookies