Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Kwaliteit

Profin is aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening door te investeren in permanente educatie en certificering van onze medewerkers én onze organisatie als geheel.

Profin is lid van Adfiz, dé branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen. Deze eisen maken hen onderscheidend in de markt en geven de consument meer zekerheid. Leden van Adfiz houden zich onder meer aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit.

Profin is lid van Pensioendesk, een gespecialiseerde en kwaliteit bepalende pensioenformule, gericht op het bieden van ondersteuning aan organisaties die strategisch gekozen hebben voor hoogwaardige pensioenadvisering op consultancy-basis. Pensioendesk biedt additionele ondersteuning voor de pensioenadviseurs op het terrein van pensioen juridische, actuariële- en fiscale aspecten.

www.profin.pensioendesk.nl

Registerpensioenadviseur

Professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid. Dat zijn de kernwaarden van de Registerpensioenadviseur (RPA). De RPA heeft diepgaande kennis op het gebied van individuele en (semi-)collectieve pensioenregelingen in actuariële, financiële, juridische en fiscale zin. De RPA beschikt over voldoende (actuele) kennis en vaardigheden om te adviseren en te communiceren over het ontwerpen, wijzigen, introduceren en beheren van pensioenregelingen en andere inkomensvoorzieningen.

www.rpa.nl

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij reikt hiertoe het keurmerk Erkend Financieel Adviseur uit aan financieel adviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. De adviseur wordt jaarlijks getraind op het gebied van duurzaam integraal financieel advies dat verder kijkt dan de hypotheek alleen. Deze erkenning is persoonsgebonden en geeft u als consument de waarborg van een deskundige hypotheekadviseur.

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Om te kunnen adviseren en te bemiddelen in financiële producten is een vergunning vereist. Profin heeft een vergunning voor Hypotheken, Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen en Pensioenen. Het vergunningnummer van Profin is 12004222.

www.afm.nl


Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Het aansluitnummer van Profin is 300.001748.

www.kifid.nl

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

-
Disclaimer Cookies