Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Hypotheken

Hypotheken

Ziet u de bomen nog door het bos? Als u op internet zoekt op het woord hypotheek dan wordt u bestookt met vele mogelijkheden. Daar is niets mis mee, maar wel voor u het moment om van gedachten te gaan wisselen met één van onze hypotheekspecialisten. Een hypotheek is een van de belangrijkste financiële verplichtingen die u aangaat. Met u dragen wij de verantwoordelijkheid voor de gemaakte keuze van uw hypotheek. Wij streven naar een hoog niveau van ontzorgende dienstverlening.

Als geen ander kennen wij de driehoek: klant - bank/verzekeraar - adviseur!
 

Wat kunnen de adviseurs van Profin voor u betekenen?

Belangrijk is te weten dat Profin als volstrekt onafhankelijk adviseur opereert in de markt en op deze manier een breed scala van produkten van diverse geldverstrekkers kan aanbieden. Onafhankelijkheid staat bij ons voorop en is voor u als consument belangrijk. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bekijken wij samen met u uw wensen en doelstellingen en houden rekening met uw financiële reikwijdte. Niet alleen de officiële toetsingsnormen zijn daarbij bepalend maar ook uw eigen uitgavepatroon.Profin heeft een samenwerkingsverband met Snel Era Makelaars in Leusden

Als u besluit verder met ons in zee te gaan, dan begeleiden wij u graag in het totale hypotheektraject. Dat houdt niet alleen in het opvragen van een aantal vrijblijvende offertes, maar de dienstverlening gaat bij ons veel verder. Van aankoopbegeleiding, beoordelen van uw koop- of verkoopcontract tot aan de belastingaangifte. Wij werken daarbij op declaratiebasis. De kosten zijn helder en worden vooraf bij u bekend gemaakt. Voor het overige verwijzen u graag naar het dienstverleningsdocument.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

-
Disclaimer Cookies