Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Hypotheken

Hypotheken

Heeft u een hypotheek nodig? Dan start u waarschijnlijk met een zoektocht op internet. Tegenwoordig is het aanbod aan hypotheken overweldigend. En dan hebben we het nog niet eens over de complexe beschrijvingen en de kleine lettertjes. Niet vreemd als u door de bomen het bos niet meer ziet… Een hypotheek is een van de belangrijkste financiële verplichtingen die u aangaat in uw leven. U wilt dan ook zeker weten dat u een hypotheek vindt die perfect aansluit bij uw persoonlijke financiële situatie. Bij Profin helpen we u graag bij uw zoektocht.

Een hypotheek die echt bij u past!

Niet alleen het voldoen aan de officiële toetsingsnormen is bepalend voor de keuze van de juiste hypotheek. U wilt tenslotte ook een leuk leven blijven leiden. Daarom kijken wij samen met u naar uw bestedingspatroon en uw totale financiële reikwijdte. Zodat we u kunnen adviseren over een hypotheek die bij u en uw visie op het leven past.

Onafhankelijk

Profin opereert als volstrekt onafhankelijk adviseur in de markt. Zo kunnen wij een breed scala aan producten van diverse geldverstrekkers aanbieden. Onafhankelijkheid staat bij ons voorop en dat merkt u als consument.


Profin heeft een samenwerkingsverband met Snel Era Makelaars in Leusden

Wat kunnen de adviseurs van Profin voor u betekenen?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Dit oriënterende gesprek is vanzelfsprekend vrijblijvend. We bekijken samen met u uw wensen en doelstellingen en houden rekening met uw financiële reikwijdte.

Als u besluit met ons in zee te gaan, dan begeleiden wij u graag in het totale hypotheektraject. Dit start met het opvragen van een aantal vrijblijvende offertes. Maar onze dienstverlening gaat veel verder. Van aankoopbegeleiding en het beoordelen van uw koop- of verkoopcontract tot en met de belastingaangifte.

Transparant

Wij houden van transparantie. Onze kosten zijn helder en worden vooraf aan u bekend gemaakt. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons dienstverleningsdocument.

Wilt u een afspraak met ons maken? Stuur ons dan een e-mail of neem contact met ons op via Contact.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

  • Theater voor het leven in het DeLaMar
Persbericht 19 januari 2018

Op maandagavond 12 februari 2018 leveren het Concertgebouw Kamerorkest en bekende artiesten als Dominic Seldis, Lisanne Spaander, Marc de Hond, Menno de Bree en Michiel Borstlap een bijzondere bijdrage aan de bestrijding van kanker. Zij treden tijdens een groots benefiet concert belangeloos op voor Theater for Life. Theater for Life is een initiatief van Barcode for Life en de opbrengst gaat dan ook voor de volle 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment. 

Een adembenemende show over menselijke veerkracht
Familie, partner, vriend(in), collega. Kanker is geen onbekende. Een persoonlijke behandeling kan het verschil maken. Daar zetten de mensen achter Theater for Life zich voor in. Het Amsterdamse DeLaMar theater heeft speciaal voor Theater for Life de Wim Sonneveld zaal beschikbaar gesteld. Bezoekers kunnen genieten van een bijzondere line-up van artiesten, met zeer persoonlijke verhalen. Zoals Lisanne Spaander, die doorbrak bij het grote publiek met de emotionele single ‘Vechtersbaas’. Op 12 februari neemt zij het publiek mee in haar strijd tegen kanker en ondersteunt ze haar verhaal met prachtige nummers van haar nieuwe album ‘Mijn Strijd’. Marc de Hond legt, in een stuk van zijn inspirerende show ‘Scherven brengen geluk’, uit hoe hij gelukkig is geworden dankzij zijn dwarslaesie. Pianist en componist Michiel Borstlap raakt het publiek door de adembenemende klanken van zijn nieuwe solo-album: Velvet. Het Concertgebouw Kamerorkest met contrabassist (en Maestro-jurylid) Dominic Seldis, brengt een warme mix van romantische stukken. Een adembenemende show die verbindt en versteld doet staan van de menselijke veerkracht.

Baanbrekend DNA onderzoek
De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment, een samenwerkingsverband van Nederlandse ziekenhuizen die baanbrekend onderzoek doen naar de behandeling van kanker op maat, op basis van het DNA profiel van de tumor. Steeds meer patiënten ervaren hierdoor minder bijwerkingen omdat ze een behandeling krijgen die beter aansluit bij hun ‘afwijking in het DNA’. Ook wordt steeds duidelijker dat medicijnen voor de ene kankersoort wellicht ook werken voor de andere en zo kunnen er enorme stappen worden gemaakt in de behandeling van kanker.

Tickets variëren van €49,50 tot €79. Dit is inclusief koffie of thee, een kleine versnapering bij ontvangst en uitgebreide hapjes plus drankje tijdens de pauze én de naborrel. Allemaal mogelijk gemaakt door de sponsoren. Kaarten zijn te koop via www.theaterforlife.nl.
-
Disclaimer Cookies