Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Hypotheken

Hypotheken

Heeft u een hypotheek nodig? Dan start u waarschijnlijk met een zoektocht op internet. Tegenwoordig is het aanbod aan hypotheken overweldigend. En dan hebben we het nog niet eens over de complexe beschrijvingen en de kleine lettertjes. Niet vreemd als u door de bomen het bos niet meer ziet… Een hypotheek is een van de belangrijkste financiële verplichtingen die u aangaat in uw leven. U wilt dan ook zeker weten dat u een hypotheek vindt die perfect aansluit bij uw persoonlijke financiële situatie. Bij Profin helpen we u graag bij uw zoektocht.

Een hypotheek die echt bij u past!

Niet alleen het voldoen aan de officiële toetsingsnormen is bepalend voor de keuze van de juiste hypotheek. U wilt tenslotte ook een leuk leven blijven leiden. Daarom kijken wij samen met u naar uw bestedingspatroon en uw totale financiële reikwijdte. Zodat we u kunnen adviseren over een hypotheek die bij u en uw visie op het leven past.

Onafhankelijk

Profin opereert als volstrekt onafhankelijk adviseur in de markt. Zo kunnen wij een breed scala aan producten van diverse geldverstrekkers aanbieden. Onafhankelijkheid staat bij ons voorop en dat merkt u als consument.


Profin heeft een samenwerkingsverband met Snel Era Makelaars in Leusden

Wat kunnen de adviseurs van Profin voor u betekenen?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Dit oriënterende gesprek is vanzelfsprekend vrijblijvend. We bekijken samen met u uw wensen en doelstellingen en houden rekening met uw financiële reikwijdte.

Als u besluit met ons in zee te gaan, dan begeleiden wij u graag in het totale hypotheektraject. Dit start met het opvragen van een aantal vrijblijvende offertes. Maar onze dienstverlening gaat veel verder. Van aankoopbegeleiding en het beoordelen van uw koop- of verkoopcontract tot en met de belastingaangifte.

Transparant

Wij houden van transparantie. Onze kosten zijn helder en worden vooraf aan u bekend gemaakt. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons dienstverleningsdocument.

Wilt u een afspraak met ons maken? Stuur ons dan een e-mail of neem contact met ons op via Contact.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

-
Disclaimer Cookies