Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Financieel Inzicht

Financieel Inzicht

Met ons programma "Financieel Inzicht" kunnen wij, zeker in deze tijd, het verschil maken. Wijzigingen in het zorgstelsel, belastingen, het erfrecht en de pensioenwetgeving maken dat uw inkomens- en vermogenspositie continu veranderen. Kunt u het allemaal nog zelf bijhouden?

Wat levert "Financieel Inzicht" u op?

Met "Financieel Inzicht" berekenen wij uw netto besteedbaar inkomen nu, in de toekomst en bij verschillende scenario's zoals overlijden en arbeidsongeschiktheid. Een goed beeld van uw financiële situatie is een uitstekende basis om belangrijke beslissingen te ondersteunen.

"Financieel Inzicht" gaat over u en heeft maar één doel: een sterke financiële invulling geven aan het realiseren van uw doelen. En dat kan variëren van een eenvoudige vraag over het aanwenden van een vrijkomende lijfrente tot een complex en integraal advies om een specifieke wens te realiseren.

"Financieel Inzicht", en dan?

"Financieel Inzicht" kan een eenmalig advies zijn, maar een goed advies kan niet zonder periodiek onderhoud. Een goed advies volgt uw dynamiek en de veranderingen in de wet- en regelgeving. En daarom stellen we het periodiek bij, afhankelijk van uw persoonlijke ontwikkeling, wensen en doelstellingen.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

-
Disclaimer Cookies