Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Een nieuwe benadering voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een nieuwe benadering voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Vindt u net als 60% van de ondernemers een verzekering voor arbeidsongeschiktheid te duur, te complex of bent u er niet aan toe gekomen om er een af te sluiten? Wij bieden u in samenwerking met Bizbundel een simpele en betaalbare polis zonder de verplichting van een duur advies traject: Het Bizbundel AOV-Collectief.

Waarom een AOV?

Er zijn in Nederland ruim 700.000 ZZP’ers en dit aantal groeit hard. Onderzoek toont aan dat meer dan 60% van de ZZP’ers geen arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) heeft afgesloten. Wij hebben ruim 100 ondernemers gesproken over de achterliggende redenen voor het niet afsluiten van een AOV.

Net als in andere onderzoeken worden de volgende hoofdredenen gegeven: complexiteit van het aanbod, de hoge maandelijkse kosten en afsluitdrempels als een verplicht adviestraject en/of hoge aansluitkosten. De consequentie is dat veel ondernemers geen financiële voorzieningen treffen als er tijdelijk of langdurig geen inkomen is door arbeidsongeschiktheid. De vaste lasten lopen uiteraard wel gewoon door. Arbeidsongeschiktheid lijkt ver weg, maar Nederland kende in 2013 meer dan 800.000 arbeidsongeschikten.

Bij het ondernemerschap hoort het omgaan met risico’s. Zo ook het verzekeren van u inkomen in tijden van ziekte.

Wat doen wij anders?

Het BizBundel AOV-collectief biedt u de mogelijkheid om samen met andere ondernemers uw wensen met betrekking tot arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te communiceren met de verzekeraars, en hierbij geldt uiteraard ‘samen sta je sterk’. Bij BizBundel selecteren ondernemers zelf de belangrijkste polisvoorwaarden. Deze communiceren wij voor u met de verzekeraars. Tevens onderhandelen wij voor u een transparante, betrouwbare AOV tegen een scherpe premie. Die past bij het ondernemer zijn!

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

-
Disclaimer Cookies