Profin financiele en assurantieadviseurs profin_financiele_assurantieadviseurs.svg

Een nieuwe benadering voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een nieuwe benadering voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Vindt u net als 60% van de ondernemers een verzekering voor arbeidsongeschiktheid te duur, te complex of bent u er niet aan toe gekomen om er een af te sluiten? Wij bieden u in samenwerking met Bizbundel een simpele en betaalbare polis zonder de verplichting van een duur advies traject: Het Bizbundel AOV-Collectief.

Waarom een AOV?

Er zijn in Nederland ruim 700.000 ZZP’ers en dit aantal groeit hard. Onderzoek toont aan dat meer dan 60% van de ZZP’ers geen arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) heeft afgesloten. Wij hebben ruim 100 ondernemers gesproken over de achterliggende redenen voor het niet afsluiten van een AOV.

Net als in andere onderzoeken worden de volgende hoofdredenen gegeven: complexiteit van het aanbod, de hoge maandelijkse kosten en afsluitdrempels als een verplicht adviestraject en/of hoge aansluitkosten. De consequentie is dat veel ondernemers geen financiële voorzieningen treffen als er tijdelijk of langdurig geen inkomen is door arbeidsongeschiktheid. De vaste lasten lopen uiteraard wel gewoon door. Arbeidsongeschiktheid lijkt ver weg, maar Nederland kende in 2013 meer dan 800.000 arbeidsongeschikten.

Bij het ondernemerschap hoort het omgaan met risico’s. Zo ook het verzekeren van u inkomen in tijden van ziekte.

Wat doen wij anders?

Het BizBundel AOV-collectief biedt u de mogelijkheid om samen met andere ondernemers uw wensen met betrekking tot arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te communiceren met de verzekeraars, en hierbij geldt uiteraard ‘samen sta je sterk’. Bij BizBundel selecteren ondernemers zelf de belangrijkste polisvoorwaarden. Deze communiceren wij voor u met de verzekeraars. Tevens onderhandelen wij voor u een transparante, betrouwbare AOV tegen een scherpe premie. Die past bij het ondernemer zijn!

Deze pagina delen/doorsturen op social media  delen op
 social media

Stel ons een vraag

+31 (0)33 - 247 50 45

Profin op Facebook

Bezoek ons

Profin financiële en assurantieadviseurs
Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort

  • Theater voor het leven in het DeLaMar
Persbericht 19 januari 2018

Op maandagavond 12 februari 2018 leveren het Concertgebouw Kamerorkest en bekende artiesten als Dominic Seldis, Lisanne Spaander, Marc de Hond, Menno de Bree en Michiel Borstlap een bijzondere bijdrage aan de bestrijding van kanker. Zij treden tijdens een groots benefiet concert belangeloos op voor Theater for Life. Theater for Life is een initiatief van Barcode for Life en de opbrengst gaat dan ook voor de volle 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment. 

Een adembenemende show over menselijke veerkracht
Familie, partner, vriend(in), collega. Kanker is geen onbekende. Een persoonlijke behandeling kan het verschil maken. Daar zetten de mensen achter Theater for Life zich voor in. Het Amsterdamse DeLaMar theater heeft speciaal voor Theater for Life de Wim Sonneveld zaal beschikbaar gesteld. Bezoekers kunnen genieten van een bijzondere line-up van artiesten, met zeer persoonlijke verhalen. Zoals Lisanne Spaander, die doorbrak bij het grote publiek met de emotionele single ‘Vechtersbaas’. Op 12 februari neemt zij het publiek mee in haar strijd tegen kanker en ondersteunt ze haar verhaal met prachtige nummers van haar nieuwe album ‘Mijn Strijd’. Marc de Hond legt, in een stuk van zijn inspirerende show ‘Scherven brengen geluk’, uit hoe hij gelukkig is geworden dankzij zijn dwarslaesie. Pianist en componist Michiel Borstlap raakt het publiek door de adembenemende klanken van zijn nieuwe solo-album: Velvet. Het Concertgebouw Kamerorkest met contrabassist (en Maestro-jurylid) Dominic Seldis, brengt een warme mix van romantische stukken. Een adembenemende show die verbindt en versteld doet staan van de menselijke veerkracht.

Baanbrekend DNA onderzoek
De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment, een samenwerkingsverband van Nederlandse ziekenhuizen die baanbrekend onderzoek doen naar de behandeling van kanker op maat, op basis van het DNA profiel van de tumor. Steeds meer patiënten ervaren hierdoor minder bijwerkingen omdat ze een behandeling krijgen die beter aansluit bij hun ‘afwijking in het DNA’. Ook wordt steeds duidelijker dat medicijnen voor de ene kankersoort wellicht ook werken voor de andere en zo kunnen er enorme stappen worden gemaakt in de behandeling van kanker.

Tickets variëren van €49,50 tot €79. Dit is inclusief koffie of thee, een kleine versnapering bij ontvangst en uitgebreide hapjes plus drankje tijdens de pauze én de naborrel. Allemaal mogelijk gemaakt door de sponsoren. Kaarten zijn te koop via www.theaterforlife.nl.
-
Disclaimer Cookies